Çabuk iyileş Min Ho-sshi ~_~

Lee Min Ho, 'City Hunter' çekimleri sırasında bir kaza geçirmiş, Kore saatine göre öğleden sonra 6:17'de. Hastaneye kaldırılmış ama durumu iyiymiş, ciddi bir yaralanması yokmuş. Zaten arabadan kendisi çıkmış yürüyerek. Kaza oldukça sert olmuş, arabanın ön kısmı parçalanmış, hava yastıkları açılmış falan ama neyse ki Lee Min Ho'da ciddi bir yaralanma yokmuş (bu çok rahatlatıcı bir durum yaa) Kontroller için hastaneye kaldırılmış.


Dizi çekimlerini durdurmuşlar. Aman zaten önemli olan dizi değil Min Ho'nun sağlık durumu. Şimdi kontroller için hastenedeymiş, yeni haberleri bekliyorum ama ulaşamadım henüz. Ajans temsilcisi "Lee Min Ho kontroller için hastanede. Biz hala test sonuçlarını bekliyoruz." demiş. İlk açıklamaya göre ciddi bir şeyi yok (çok şükür :) )

Buraya kadar yazdıklarım Facebook'tan öğrendiklerimdi. Bir de allkpop.com'dan öğrendiklerimi yazıyım.

Orda kaza saati olarak Kore saatine göre öğleden sonra 3:30 yazıyordu. Diğer bilgiler aynı, Lee Min Ho kazadan sonra hemen hastaneye götürülmüş, ciddi bir şeyi yokmuş, hatta saat 6'da evine gitmiş dinlenmek için. Test sonuçları da temiz çıkmış yani bir şeyi yokmuş :D Ayrıca soompi'den de baktım aynı şeyler yazıyor :D

Dizi çekimleriyse tamamen durdurulmuş, Min Ho'nun sağlık durumuna göre ne zaman çekileceğine bakılacakmış. Zaten kaza bi takip sahnesinin çekimi sırasında gerçekleşmiş.

Ne diyelim, çabuk iyileş Min Ho-sshi :D

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Twitter Update

Followers

Labels

Recent News