Feshane?? Haaa...

Dün anemle Feshane'ye gittim. İsmek var ya bilirsiniz (ya da bilmez misiniz?? İstanbul belediyesinin kursları oluyo işte, neyse burdan bakıverin :) ) Kısacası el santları sergisine gittim. Annem ismek kurslarından resim kursuna gidiyo, ressam edasıyla gezdik sergiyi. Çok güzel ve ilginç şeyler vardı. Yemek kursu da var mesela hatta kendime uygun bi yemek bile buldum :D



Sebzeli noodle :) yanındaki de soya sosu gibi duruyo ama emin değilim...Neyse çok iştah açıcı görünüyo bence noodle :D

Sonra ilgimi çeken tabloların falan fotoğrafını çektim, bikaç tanesini ekliyim buraya.



En çok ilgimi çeken tablo bu oldu. Çok değişik, korku filmi hissi veriyo insana. Anneme bu tabloyu yaptırmayı düşünüyorum :D Bu tablo bi proje kapsamında yapılmış sanırım. Daha bir sürü böle gözler ve içinden yansıyan farklı manzaralar vardı. Gerçi sergideki herşey projeler kapsamında yapılıyor :)



Bu tabloyu görünce de çocuğun yanaklarını sıkıveresim geldi. Şunun tatlılığına baksanıza ne kadar gerçek :D Aslında çok fazla tablo var, ben de çok çok fotoğraf çektim ama hepsini koyamam buraya. Neyse bi de başka alandan fotoğraf koyayım :)



İşte bunlar da stilist teyzelerimin yaptığı çalışmalar. Sanırsam Kore modasını yakından takip etmeye başlamışlar :D :P Aslında bütün giysilerin fotoğrafını çekmiştim ama koyamadım buraya :)



Bak bu tablodaki kadını da kendime benzettim yahu, pc kucağında uyuyakalma yaptığım birşeydir yani (bi kez yaptım hakkaten, müzik dinlerken uyuyakalmışım : )



Bunlar çok tatlıydı yaa, Matruşkacıklara yeni bi anlayış getirmişler :D Yatak örtülerinde falan vardı, yatakların üstüne yastıklar falan da koymuşlardı çok çok çok şekerlerdi :D Neyse neyse İstanbul'da olanlara tavsiyem, gidip bi gezin bu sergiyi. 14 hazirana kadar sürcekmiş, çok güzel şeyler var, bunlar daha hiçbişe yani :D

[slideshow]

Slaytların içinde ilk fotolar da var, kusura bakmayın hacı... :D

Feshane'den sonra da Eyüp Sultan'da gezdik biraz. Ondan sonra da Mısır Çarşısı'na gittik. "Şimdi burda bi sürü turist vardır ya laaa!" düşüncesiyle girdiğim Mısır Çarşısı'nda, onca turistin arasında bikaç koreli bulup da iki muhabbetin belini kıramadık yaa :) Bir sürü sarı benizli turist vardı. kimisi ingilizce konuşuyodu, kimisi fransızca, kimise de ne olduğunu anlayamadığım ama içten içe "acaba rusçamı konuşuyo la bunlar??" dediğim bir dilde konuşuyolardı.

Bir ara uzaklarda 3 tane çekik çocuk gördüm ama yanlarına gidemedim yaa. Hatta bi tanesi siyah çerçeveli kocaman Pil Suk gözlüklerinden takmıştı çok şekerdi, sanırım Korelilerdi, ama gidemedim yanlarına, bi kalabalık bi kalabalıktıki sormayın :) Sonrasında annemi Koreli görcem diye çarşı kapısına kamp kurma konusunda ikna edebilseydim, emindim bikaç tanesini ağıma düşürebilceme ama annem beni dinlemediki :P

Neyse neyse lafı fazla uzattım sanki. Dün yazcaktım aslında bu yazıyı ama yorgun, bitkin, uykulu falan filandım. Ayaklarım da çok ağrıyodu (ayaklarımla yazının ne alakası varsa :P )

9 temmuzdan sonra ben yine annemi sürüklerim Mısır Çarşısı'na, o zaman kamp kurarım kapıya, sonra da yazarım buraya "bööle böle muhabet ettik yaaaa" diye :P :D

Bu sergiye gidin hacı çok güzel şeyler var :D

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Twitter Update

Followers

Labels

Recent News